Zmrzlinová směs Bohemilk PREMIUM Černý rybíz, balení 2kg
Kód: ZSB-12Související produkty
Detailní popis produktu
NÁVOD NA PŘÍPRAVU ZMRZLINOVÝCH SMĚSÍ FREDOMIX®PREMIUM
a) studenou cestou bez pasterace
1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček.
Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C.
b) teplou cestou s pasterací
Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs.
Směs se zchladí na teplotu +4°C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu -8°C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4°C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu.
Pro výrobu shaku doporučujeme poměr 1:4 (1 díl Mixaru®Extra a 4 díly vody)
Všechny zmrzlinové směsi Bohemilk jsou bezlepkové.
SLOŽENÍ NA 100 G
Energie | 1663 kJ / 393 kcal |
Tuky | 4,5 g |
z toho nasycené mastné kys. | 2,3 g |
Sacharidy | 81 g |
z toho cukry | 80 g |
Bílkoviny | 7 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,22 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.