RESTO 96113 Pekáč obdelníkový 38 x 23 x 6.6 cm (FORNAX)
Kód: RES-96113Detailní popis produktu
RESTO 96113 Pekáč obdelníkový 38 x 23 x 6,6 cm
- Tepelně odolná keramika
- Primární barva - červená
- Vhodné do myčky
- Maximální teplota použití 230°C
- Hmotnost: 1,5 kg
- Výška: 6,6 cm
- Objem: 2,4 litr
- Materiál: keramika
- Provozní teplota až 230°C
- Kolekce: FORNAX
Vytvořeno pro vaše kulinářské experimenty
Keramika byla základním kamenem kuchyňského nádobí sahajícího po staletí až do starověku. Lidstvo od nepaměti používá keramiku převážně k pečení a ke každodennímu vaření různých pokrmů, zejména k pečení masa a zeleniny. Toto nádobí z kolekce Fornax pokračuje v používání tohoto léty prověřeného materiálu, aby vám poskytlo produkty, které jsou ideální pro vytváření vašich oblíbených kulinářských mistrovských děl.
Odolný a všestranný
Extrémně odolná a univerzální volba pro pečení, servírování a skladování v jedné nádobě. Zvládne širokou škálu kulinářských technik. Kamenina s vysokým vypálením je mimořádně silná a zajišťuje rovnoměrné zahřívání. Bezpečné pro trouby, mrazničky a mikrovlnné trouby, snadno se čistí a odolává popraskání, škrábancům a skvrnám.
Zdravé vaření
Důvodem, proč se keramika od nepaměti používá při vaření, je skutečnost, že materiál zabraňuje jakékoliv kontaminaci a ulpívání potravin. Vaření s ním znamená, že jídlo si zachovává veškerou svou přirozenou chuť a vůni a není ovlivněno nádobou, ve které se připravuje.
Snadné čištění
Není nic horšího, než když po uvaření krásného jídla musíte strávit hodiny mytím nádobí. Naštěstí u tohoto pekáče Fornax je vypálená keramika vyztužena glazovaným povrchem, který usnadňuje jeho mytí. To znamená, že budete trávit méně času u dřezu a užívatt si více času stráveného s přáteli a rodinou.
Klasický design
Chtěli jsme vytvořit pekáč, který by zapadl do jakékoliv místnosti, bez ohledu na prostředí, zapékací miska FORNAX se bude vyjímat ve vaší kuchyni, i na vašem jídelním stole, můžete ji použít jako servírovací talíř hned po vyjmutí z trouby.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.